Soms lijkt de verbinding tussen de ThermoSmart en internet niet goed. Het kan zijn dat de statusled wit knippert doordat onze server of je provider problemen heeft, maar dat de wifi-verbinding wel goed is. Bij twijfel kan de wifi-verbinding op de volgende manier worden gecontroleerd:

1. Druk kort op de resetknop onderop de ThermoSmart
  2. Nu komt het SSID en IP-adres op het scherm. Het SSID moet de naam van je wifi-netwerk zijn. Het IP-adres mag geen 169.254.1.1 zijn. Als dit IP-adres wel getoond wordt, heb je je wachtwoord onjuist ingegeven.

Als het IP-nummer klopt en het SSID overeen komt met de naam van jouw netwerk, dan is de wifi-verbinding goed.