Bij het maken van de wifi-verbinding van je Thermosmart met je thuisnetwerk komt het wel eens voor dat je thuisnetwerk niet in de lijst met netwerken verschijnt.

Een ander probleem dat wel eens voorkomt is dat de knop "Scan for networks" grijs blijft en "Scanning" blijft aangeven. In dit geval kun je je netwerk niet kiezen in de lijst.

1. De oplossing is om de pagina te verversen (F5 in Windows, CMD+R op OSX). Je krijgt dan de twee knoppen "Scan for Networks" en "Other network" weer te zien. Hier kies je nu "Other network".
  2. In het volgende scherm kies uit de opties voor "Infrastructure". Nu kun je de naam van je thuisnetwerk opgeven. LET OP: Je moet de netwerknaam precies ingeven, dus met de hoofd- en kleine letters.
  3. Voor beveiliging kies je "WPA/WPA2 Passphrase". Nadat je op "Join gedrukt hebt, wordt nog om het wachtwoord van je netwerk gevraagd. Als je dat juist ingeeft en op "Ok" drukt zal je ThermoSmart verbinden met je netwerk.